Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sponsorcontract Hockeygear getekend

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

21-5Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands Heren Elftal, was vorige week bij ons op de club om het nieuwe sponsorcontract met 't Hoensport / Hockeygear.eu te tekenen. Om dit te vieren had hij een lekkere taart meegenomen.
 


Lees verder

Zaterdag 14 mei Meet & Greet - Oranje keeper Pirmin Blaak

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

10-5 Beste leden,
Graag willen wij jullie laten weten dat wij onze fijne samenwerking met Hockeygear.eu/HoenSport gaan continueren de komende jaren. Dit betekent dat alles blijft zoals het is: het online shopgemak van onze clubkleding en andere hockey-artikelen bij Hockeygear.eu. Daarnaast is het clubtenue ook altijd beschikbaar in de winkel van 't Hoensport aan de Kuipersdijk in

Lees verder

Wij doen mee!! Rabo Clubsupport 2021

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

9-10 Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Ook GMHC doet dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport. Steun onze club door via de Rabo App of via de site (rabobank.nl/clubsupport) je stem uit te brengen. Om een stem uit te kunnen brengen moet je lid zijn van de Rabobank. Jou stem is geld waard! 

Lees verder

Opbrengst Grote Clubactie 2020

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

4-12Vandaag kregen we de cheque met de opbrengst van de grote clubactie. Wat heeft iedereen enorm z'n best gedaan! Zeker in deze tijden van corona.
In totaal hebben onze leden 2597,50 euro opgehaald voor onze mooie club!!!
Echt iedereen die hieraan bijgedragen heeft ontzettend bedankt. We zullen nieuwe materialen voor de trainingen voor aanschaffen.

Lees verder

Steun van de Rabobank

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

29-4Vandaag een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank Centraal Twente voor de Goorse Mixed Hockey Club. Een gedeelte van dit bedrag komt goed van pas om de trainingen weer op te starten volgende week.. Rabobank Centraal Twente dank voor jullie steun in deze moeilijke tijden ..

Lees verder

Sla je slag tijdens de Hockey koopdagen op 23 en 24 augustus!

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

19-8 Sla je slag tijdens de Hockey koopdagen op 23 en 24 augustus!
Heel voordelig het nieuwe hockeyseizoen beginnen? Wij nodigen jou als fanatiek hockey liefhebber graag weer uit voor onze befaamde hockey koopdagen op 23 en 24 augustus aanstaande.

Lees verder

Jouw stem is geld waard voor de GMHC!

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

1-5 Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar voor clubs en verenigingen in de regio! Ook de GMHC doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Van 1 tm 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Lees verder

Sponsor commissie is op stoom

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

28-5De sponsor commissie heeft vandaag een aantal nieuwe sponsoren in het zonnetje kunnen zetten, als dank voor hun bijdrage aan de club. Het is de bedoeling dat dit met alle nieuwe sponsoren gebeurd. Stand op dit moment: 17 nieuwe sponsoren waarvan de borden al zijn geplaatst 14 nieuwe sponsoren waarvan het bord in de maak is. 5 supportgroep leden, die de verenging steunen bij het opzetten van

Lees verder

De Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

Sponsornieuws

3-6 De Sponsorcommissie zoekt enthousiaste, creatieve en commerciële nieuwe leden!
 
Zoals jullie allen zullen begrijpen is onze hockeyclub zeer gebaat bij zoveel mogelijk sponsoren die de GMHC een warm hart toedragen. Met de sponsorgelden wordt het mogelijk om activiteiten te organiseren en onze club te laten uitgroeien tot een hockeyclub van formaat.
 

Lees verder

Goorse MHC sponsoravond

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

1-1 Beste sponsors, kandidaat-sponsors en andere genodigden,
In samenwerking met de Rabobank Centraal Twente en de Batavieren organiseert de GMHC een leerzame maar zeker ook een feestelijke avond want wij willen de ingebruikname van ons nieuwe clubhuis samen met de genodigden luister bij zetten. Deze avond is voor onze sponsoren en genodigden.     De Batavieren De

Lees verder

Vul de enquête in en maak kans op een clinic van Naomi van As.

Sponsornieuws

5-4 Beste hockeyliefhebber,
Eens in de zoveel jaar willen de partners van de KNHB weten hoe de merkbeleving is onder de hockeyers.   Vul de enquête in en maak kans op een clinic van international Naomi van As. Tevens wordt er per ingevulde vragenlijst € 1,-  gedoneerd aan de aangepast hockey projecten van de KNHB.

Lees verder

Stem op GMHC bij DE VERKIEZING VAN DE LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN Hof van Twente

Sponsornieuws

5-4 Breng hier je stem uit op GMHC en maak kans op één van de reizen naar Londen tijdens De Olympische Spelen en een iPad2! Voor elke stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende drie goede doelen; Right To Play, Stichting Spieren voor Spieren en Kika.

Lees verder

Uitreiking Cheque Karwei

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

13-2Op zaterdag 4 februari werden bij Karwei de cheques uitgedeeld aan de deelnemende clubs in de sponsoractievan de bouwmarkt. Penningmeester Johan Vedders nam voor de GMHC een cheque van €1048,01 in ontvangst. De GMHC bedankt alle mensen die hun Karweimuntjes aan de GMHC hebben gegeven.

Lees verder

Grand Café de Zon Sponsor Dames 2 GMHC

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

21-2Dat Chris en Marjolein van Grand Café de Zon de Goorse hockeyvereniging een warm hart toedragen moge duidelijk zijn . Naast het heren 1 team van de GMHC zijn ze nu namelijk ook kledingsponsor geworden van het Dames 2 team. En in voorgaande jaren zijn ook Dames 1 en Heren 2 vele jaren door Grand Café de Zon gesponsord.

Lees verder

't Hoen Sport Enschede Hofleverancier

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

11-2 t Hoen Sport is vanaf 2013 exclusief partner van de GMHC voor levering van clubkleding en materialen aan de club. Het voordeel voor de club hierin is een jaarlijkse aanzienlijke bijdrage. Dezebijdrage kan de club goed gebruiken voor leuke en zinvolle activiteiten voor alle leden!
Voor al uw bestellingen geldt dat 't Hoen Sport deze geheel kosteloos aflevert op het clubhuis!

Lees verder

Clubkas actie Profix Autoschade

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

1-10Autoschade heeft ook zijn aardige kanten. Laat je autoschade aan auto, bus , vrachtauto , boot caravan etc. bij Profix Autoschade repareren en spek zo de clubkas. Voor iedere schade die Profix Autoschade repareerd ontvangt de vereniging 10 Euro.   Voor meer info ga naar : WWW.profixautoschade.nl  


Lees verder

kleding sponsor Jongens C1

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

31-3 Goor 29 maart 2014.

Trainingspakken t.b.v. GMHC Jongens JC1.

Vanmiddag warden onder grote belangstelling van ouders en vele aanwezigen trainingspakken voor het jongensteam JC1 door een nieuwe sponsor overhandigd.

Lees verder

Sponsor Trainingspak Meisjes D1

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

16-12 Op 10 november 2012 werd het meisjes team D1 met nieuwe trainingspakken vereerd. Dit werd geheel feestelijk ingeluid door de meisjes te trakteren op een stukje taart waar het clubtenue op de taart heel mooi naar voren kwam.

Lees verder

Grandcafé De Zon en Yalp Nieuwe sponsoren Heren 1

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

16-12 Grand café de Zon en Yalp zijn vanaf seizoen 2012-2013 kledingsponsor van Heren 1 van de GMHC. Yalp heeft gezorgd voor de trainingspakken en de Zon voor de wedstrijdkleding. Eind November is de kleding officieel uitgedeeld aan de spelers.   Heren 1, Een team stoere mannen bij elkaar, een competitie met comfortabele reisafstanden en 3,5 uur training in de week.

Lees verder

RaboBank Hoofdsponsor GMHC

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

4-7 Zaterdag 30 juni werd het nieuwe hoofdsponsorcontract met de Rabobank getekend door de GMHC en de Rabobank. Het ondertekenen ging vooraf aan het Summer Hockey Event welke door de GMHC voor de eerste keer weerd georganiseerd.         Alle jeugd- en seniorenspelers van de GMHC konden meedoen aan dit evenement. Hoogtepunt was natuurlijk de clinic met spelers van

Lees verder

Sponsor Goorse Mixed Hockey Club

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

12-3 Op 11 maart 2012 heeft de firma Maats uit Goor de Veteranen in een nieuw
team outfit gestoken.
Er is een wedstrijdshirt en een kompleet trainingspak uitgereikt.
Op de voorzijde van het wedstrijdshirt is de naam Maats in beeld gebracht, deze
is ook op de rugzijde van het trainingsjack te vinden.

Lees verder

Hoofdsponsor Rabobank Centraal Twente

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

17-11Donderdagavond hadden een zeer geslaagde wijnproeverij gehad bij de Goorse MHC. De sponsorcommissie had Chateau de l'Horte uitgenodigd voor deze avond en ze hadden hele lekkere wijnen meegenomen om te proeven. Ook op deze avond heeft onze hoofdsponsor Rabobank Centraal Twente het sponsorcontract verlengd voor 3 jaar en daar zijn wij als Goorse MHC heel blij mee en wij kregen die avond nog een

Lees verder

 

Hoofdsponsor

Facebook

Agenda

Nog geen agenda punten.
Rubensstraat

Contact

Adres
Rubensstraat 2,
7471 HX Goor
0547 271 812
[email protected]