Update 24 maart 2020, 11.05 uur

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

12-3
Update 24 maart 2020, 11.05 uur
De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus  aangescherpt . Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties

Lees verder

zaalkampioenen gehuldigd

TC Nieuws afbeelding

8-3 Zaterdag zijn de zaalkampioenen gehuldigd bij de  Goorse MHC .. Onze toppers MD1 MC1 MC2 gefeliciteerd meiden, coaches en trainersLees verder

Nieuwsbrief maart 2020

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

5-3 Beste leden en ouders van jeugdleden,
 De winterstop zit er weer op en na een aantal maanden zonder veldwedstrijden begint de 2e helft van de competitie op zaterdag 7 maart weer. Graag informeren wij jullie via deze nieuwsbrief over diverse actuele zaken en activiteiten die op stapel staan.


Lees verder

Groot feest voor 60 jarige Goorse MHC

activiteiten Nieuws afbeelding

3-3Zaterdag 29 februari jl. werd het 60-jarig bestaan van de Goorse hockeyclub aan de Rubensstraat gevierd. Na een korte uiteenzetting over de geschiedenis van de club door voorzitter Reinier van der Veen werd dit heuglijke feit tot in de late uurtjes gevierd met leden, oud leden en afvaardigingen van hockeyclubs uit omringende plaatsen.

Lees verder

YUC Oost-Nederland – Goor

scheidsrechters Nieuws afbeelding

3-3 Heb je het altijd al leuk gevonden om te fluiten? Ben je tussen de 15 en 21 jaar? Wil je graag nog beter worden of is het zelfs je droom om de Olympische Spelen te halen als internationaal scheidsrechter? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen wij je uit mee te doen met de Young Umpire Challenge!

Lees verder

NLdoet dag op zaterdag 14 maart

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

2-3 Op zaterdag 14 maart gaan we bij de GoorseMHC weer samen aan het werk om de club te verfraaien. Dit jaar gaan we struiken aanplanten. Jij komt toch ook helpen?
We starten om 9 uur. 

Lees verder

De GoorseMHC bestaat 60 jaar en dat gaan we vieren

activiteiten Nieuws afbeelding

27-2Zaterdag 29 februari vieren wij dat de GoorseMHC 60 jaar bestaat, jij komt toch ook?

Lees verder

Leuk interview op Hockey.nl

Uit het Nieuws Nieuws afbeelding

17-11 Leuk interview op  Hockey.nl  van onze keepster van MB1 Eline Ensing. https://hockey.nl/…/in-the-picture-11-ik-wilde-stoppen-maa…/Lees verder

Dames 1 kampioen

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

4-6 Zondag was MATCHDAY! Om 11 uur vertrok een bus met verwachtingsvolle supporters richting Doetinchem. Met een 5-0 overwinning, een kampioenstitel en promotie op zak kon het feest beginnen....en het bleef nog lang onrustig in Goor.
Dames: GEFELICITEERD!


Lees verder

Privacy verklaring Goorse MHC

Bestuursmededeling

11-6 PRIVACYVERKLARING GOORSE MIXED HOCKEYCLUB Mocht u vragen hebben over deze verklaring dan kunt u contact opnemen door te mailen naar [email protected]  Vr. groeten  Bestuur GMHC Lees verder

Technisch beleid GMHC 2017-2021

TC Nieuws afbeelding

13-11 Op de algemene ledenvergadering van donderdag 2 november heeft de Technische commissie van de GMHC haar nieuwe Technisch beleidsplan 2017-2021 gepresenteert.   Zie Bijlage .            

Lees verder

Parkeerbeleid GoorseMHC

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

28-10 Beste leden, ouders en coaches van de Goorsemhc
 
 
Parkeren bij de hockeyclub is nog steeds een probleem, maar geleidelijk aan gaat het steeds beter. Het beste zou zijn dat wij bij een thuiswedstrijd parkeren aan de Paulus Potterstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dan kunnen de gasten parkeren aan de Rubenstraat.

Lees verder

Reece wedstrijdshirt

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

19-8 Het hockeyseizoen gaat weer bijna van start...tijd om de kleding te checken, schoenen te passen....
Wij beginnen het seizoen met een nieuw Reece wedstrijdshirt
Dus mocht je toe zijn aan een nieuw shirt kun je dit gewoon via onze website bestellen (klik op "Clubkleding Bestellen”). De rest van ons wedstrijdtenue is overigens ongewijzigd.


Lees verder

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

31-3 bestuursvergadering