Contact
GoorseMHC
hockey
Adres
GoorseMHC
Rubensstraat 2
7471 HX Goor

0547-271812
Nieuwsoverzicht
ACTIVITEITEN

9-11-2018
super spannende spooktocht!
 
23 november is het tijd voor een super spannende spooktocht! Wie durft er mee te doen??
Opgeven kan tot en met 16 november in een groepje van 6 t/m 8 personen via [email protected]
 
BESTUURSMEDEDELING

15-10-2018
Henry benoemd tot 'Lid van Verdienste'
 
Tijdens de ALV van donderdagavond is Henry Vorkink na vele jaren afgetreden als bestuurslid.
Reinier van der Veen bedankte hem voor zoveel jaren tomeloze inzet. Zoals Reinier het zei: 'De GMHC was nergens geweest zonder de inzet van de familie Vorkink. En Henry deed alles maar bedenk één ding: je moet niet
aan zijn vrouw Ans komen'. Als extra blijk van waardering is Henry benoemd tot 'Lid van Verdienste'
Henry zal zich blijven inzetten voor de club, we zullen hem ongetwijfeld nog regelmatig tegenkomen, Henry Vorkink: we weten je te vinden 
Ook vanaf deze plaats: Bedankt!
 
WIJNACTIEGMHC

8-10-2018
Gezellige wijnproeverij
 

Beste leden, ouders van jeugdleden, partners en sponsoren van de GMHC,

 

Na de succesvolle sponsoravond in het voorjaar nodigen we jullie als betrokkenen van GMHC uit voor een gezellige wijnproeverij op donderdag 22 november 2018.

 

De avond staat onder leiding van Oenoloog Roland Fens en de wijnen worden dit keer geleverd door Wijnhandel Arnold en Lammerts van Bueren. Ook een hapje zal niet ontbreken. Het belooft een fantastische avond te worden.

 

Mochten de wijnen je smaken dan is er natuurlijk alle gelegenheid deze te bestellen. Een deel van de opbrengst gaat naar onze club.

 

Datum: 22 november 2018

Inloop: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

 

Noteer alvast de datum in je agenda en geef je op via : [email protected]

 

Hartelijk groeten

PR Commissie GMHC

 

cid:image005.png@01D45F51.13AB9A70

 
BESTUURSMEDEDELING

12-9-2018
Zien roken, doet roken
 

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid.

 

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen

rokers om niet langs de velden te roken en in de buurt van kinderen.

 

Roken kan in de buurt van de rookpalen, hier kun je ook je sigaret in kwijt.

GEEN SIGARETTENPEUKEN OP DE GROND !!!

 

 

11-6-2018
Privacy verklaring Goorse MHC
 
PRIVACYVERKLARING GOORSE MIXED HOCKEYCLUB
Mocht u vragen hebben over deze verklaring dan kunt u contact opnemen door te mailen naar [email protected] 
Vr. groeten 
Bestuur GMHC 


 23-5-2018
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 

Beste leden,

 

Vanaf 25 mei 2018 gelden strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt op deze datum vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. Dus ook voor ons als vereniging.

 

GMHC zal in nauwe samenwerking met onze software leverancier LISA, zorgen dat de regels van de AVG worden nageleefd. We moeten onder andere in kaart brengen hoe wordt omgegaan met persoonsgegevens. Daarbij gaat het om vragen als: welke gegevens worden verwerkt, wat gebeurt er met deze gegevens en wat doet de vereniging om ze te beschermen? Je kunt ervan uitgaan dat er zorgvuldig met ledendata wordt omgegaan en dat alleen voor specifieke doeleinden en met een gerechtvaardigd belang data wordt gedeeld; bijvoorbeeld (en vooral) met de KNHB. Wij zullen er zorg voor dragen dat dit altijd de juiste gegevens zijn, passend bij het doel van de verwerking. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gegevens die noodzakelijk zijn om de competitie te kunnen organiseren.

 

Achter de schermen wordt al een tijd hard gewerkt aan de benodigde aanpassingen, communicatie en een privacyverklaring. Uiteraard informeren we onze leden over de stappen die in dit proces voor hen van belang zijn.

 

Soms is begrip, hulp of toestemming van onze leden nodig. Wij rekenen op je medewerking! Want goede borging van privacy is zaak van ons allemaal! Mocht je vragen of tips hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

 

14-11-2017
Doe ook mee met de Hofpas en spaar voor onze club
 

De Hofpas is een unieke combinatie van een spaar- en cadeaukaart. Iedereen kan Hofpunten sparen bij aankoop van een product bij een van de deelnemende bedrijven; deze punten staan gelijk aan geld. Daarnaast is het ook mogelijk de Hofpas als cadeaukaart weg te geven door er punten ter waarde van een bepaald bedrag op te laten zetten.

Het werkt heel simpel: bij aankopen bij aangesloten ondernemers spaar je bij besteding van elke euro 1 punt op je Hofpas*. Deze punten kun je vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Hofpunt een waarde van 1 eurocent vertegenwoordigt.

Sparen voor de GMHC

Door Hofpunten te sparen ondersteun je tevens je favoriete club of vereniging. Bij de registratie van je Hofpas op deze website (www.hofpas.nl) dien je een vereniging aan te klikken en zij ontvangen dan automatisch 25% van de door jouw bij de aankoop ontvangen punten. En dat is toch mooi meegenomen.

 


TC

13-11-2017
Technisch beleid GMHC 2017-2021
 
Op de algemene ledenvergadering van donderdag 2 november heeft de Technische commissie van de GMHC haar nieuwe Technisch beleidsplan 2017-2021 gepresenteert.
 
Zie Bijlage .
 
 
 
 
 
 
 


Hoofdsponsor

Sponsoren
Statistieken
woensdag 21 november 2018
Aantal leden (info) 353
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 77,6%
Vandaag jarig
Lotte Weernink
Mededelingen
Clubcompetitie
1. MC2 Foto aanwezig
2. DJ1
3. MD1 Foto aanwezig
4. JD1 Foto aanwezig
5. MB2 Foto aanwezig
hele clubcompetitie..
Bardienst
(% bezetting bar)
november 100,00 %
december 0 %
januari 0 %
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 78%

Teams