Sponsornieuws

Sponsorcontract Hockeygear getekend

Nieuws afbeelding 21-5-2022 Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands Heren Elftal, was vorige week bij ons op de club om het nieuwe sponsorcontract met 't Hoensport / Hockeygear.eu te tekenen. Om dit te vieren had hij een lekkere taart meegenomen.

 


Er waren veel kinderen aanwezig die graag op de foto wilden met Pirmin. Dus eerst maar even wat foto momenten voordat sommige jongens en meiden hun wedstrijd gingen spelen.

Namens de sponsorcommissie en het bestuur waren Saskia van Essen en Remco Assink aanwezig om de contracten te ondertekenen. Ook zij gingen even met de taart en Pirmin op de foto.Nadat iedereen op de foto geweest is, zijn op het terras de contracten getekend. Wat was het lekker weer. Tijdens het tekenen konden we nog even lekker kijken naar de wedstrijd van MD1 tegen PW MD2.Wat te doen met de taart?

Daar had Pirmin wel een oplossing voor... Nadat MD1 met Pirmin op de foto was geweest heeft hij de meiden beloofd dat als ze de wedstrijd zouden winnen dat zij de taart op mochten eten. Dat lieten de meiden zich geen tweede keer zeggen.Zie hierboven het resultaat. GMHC MD1 - PW MD2: 2-1. De meiden hebben er hard voor gewerkt en dat is ook aan de koppies te zien. Maar de taart was dik verdiend! Goed gespeeld dames!

Namens de sponsorcommissie en het bestuur en alle leden van de GoorseMHC willen we zowel Pirmin alsook Tim Bevers van Hockeygear bedanken voor deze leuke dag en de heerlijke taart.Op naar weer een mooie samenwerking met onze sponsoren.