Materialen

Materialen bij GMHC

Nieuws afbeelding 21-11-2021

Nu het seizoen 2021-2022 alweer volop beizig is, is het tijd om het volgende nieuws te delen. Er zijn twee vrijwilligers gevonden die de materialen commissie gaan voortzetten binnen de GMHC! In de afgelopen seizoenen is dit opgepakt door J├╝rgen van Kooten, waarvoor dank! Vanaf nu wordt dit overgenomen door Marcel Hoek en Aafke Nibbelink. Zijn er problemen met of vragen over materialen, schroom dan niet om ons aan te spreken of contact op te nemen.  

De eerste acties zijn al ondernomen zoals het uitzoeken van de keepersspullen en de voorraad. Het aanschaffen van nieuwe keeperstassen en nieuwe codes instellen voor de lockers. De meeste keepers weten Marcel en Aafke dan ook al te vinden!  

Sinds deze week hebben we ook een hele set nieuwe hesjes in verschillende kleuren. Mocht een team uit moeten spelen tegen een team dat witte shirts draagt dan kunnen deze hesjes voor deze uitwedstrijd gebruikt worden.

Bij deze de mailadressen voor iedereen die een vraag of opmerking heeft voor de materiaalcommissie: [email protected] of [email protected] 

Gerelateerde nieuwsberichten

Gezocht: ballen & materialen

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.