Bestuursmededeling

Corona update - regels vanaf 6 november

5-11-2021 Hallo allemaal,

Zoals iedereen weet worden de regels omtrent de corona op zaterdag 6 november iets aangescherpt. Gelukkig hoeven we niet iedereen die op ons sportcomplex komt om een Corona Toegangs Bewijs (CTB) te vragen.

Voor ons clubgebouw gelden die controle regels echter wel. De regels gelden voornamelijk voor mensen ouder dan 18 jaar. Zij moeten bij het betreden van het clubgebouw het CTB laten zien. Dus ook als je naar de toiletten of naar de kleedkamers gaat.

Wat vragen we van iedereen?
  • Ga je het clubgebouw in: laat je CTB scannen bij de bar
  • Voor de bardienst: je mag de corona scanner app op je eigen telefoon gebruiken, maar er ligt ook een telefoon bij de bar waar de scanner app op staat.
  • Voer geen discussie, we moeten het samen doen. We zijn allemaal vrijwilligers die graag willen dat onze leden veilig kunnen sporten.
Overigens is het belangrijk om te weten: bij de controle worden er geen persoonlijke gegevens overgedragen!!! Deze hoef je dus ook niet te vragen. Het enige wat gedaan moet worden is dat de gecontroleerde persoon een ID moet kunnen laten zien, waarmee je kunt checken of het resultaat van de QR-code klopt. Dit kan doordat je bijvoorbeeld een deel van de initialen ziet, of een deel van de geboortedatum.

Het klinkt misschien complex maar het is een kleine moeite. We hopen dat iedereen hier aan mee zal werken zodat we met z'n allen kunnen blijven hockeyen!!

Voor het volledige protocol verwijzen we naar het NOC*NSF sportprotocol: https://nocnsf.nl/media/4961/protocol-verantwoord-sporten-v04112021-1.pdf

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.

Maar laten we samen ervoor zorgen dat het zo makkelijk mogelijk is. Dus laat even je QR-code scannen en dan is het zo gepiept.

Namens het bestuur,
GoorseMHC
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Parkeerbeleid GoorseMHC

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.