Bestuursmededeling

Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie

16-9-2021

GoorseMHC gaat loten verkopen met de Grote Clubactie


Zaterdag 18 september a.s. start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van 2 nieuwe hockeygoals. Een mooi doel; help jij ons scoren! Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 


Verkoopboekje met QR-code of online verkoop

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje of online loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. 


We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Alvast bedankt voor jullie inzet, die is goud waard!


Graag willen we onze top 3 lotenverkopers van vorig jaar te weten Guusje Lammertink, Lola Brandriet en Savannah Staal in het zonnetje zetten. Geweldig gedaan meiden en reuze bedankt! De prijzen komen nu snel jullie kant op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Parkeerbeleid GoorseMHC

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.