scheidsrechters

CS+ Scheidsrechters GMHC - Job & Stefan

Nieuws afbeelding 27-9-2020

Vorig jaar zijn Stefan en ik (Job) begonnen aan de CS+ cursus. Naast dat heel leuk is om te doen, wilden we ook het fluiten naar een hoger niveau brengen. Door het covid-19 verhaal konden wij dit vorig seizoen niet afronden.

Wij hebben dit begin dit jaar gelijk opnieuw opgepakt en zijn we een aantal keer door onze begeleider Geert Helfrich beoordeeld. Hij voorzag ons van de nodige adviezen en feedback, zodat wij ook het niveau van CS+ hebben kunnen bereiken. Afgelopen zaterdag (26-09) hebben wij voor onze PvB (Proeve van Bekwaamheid) een wedstrijd subtopklasse MA bij Bully mogen fluiten, onze beoordeling was positief en wij daarmee zijn wij ook geslaagd voor de cursus.

Gedurende het proces hebben wij ervaren dat de juiste begeleiding en feedback van uitermate belang is als je wedstrijden fluit.

Sinds kort hebben wij dankzij Reinier en met behulp van een aantal sponsoren Orim Energy, Nordic Transport Group (Air & Ocean), Groenendaal transport, Auto Service Klumpers en BCS Heimensen, de beschikking over een top communicatie systeem van Axiwi. Dit geeft ons de mogelijkheid om goed en zonder storing met elkaar te communiceren. Een groot voordeel is ook dat we hier meerdere sets op kunnen aansluiten en op deze manier ook de jeugdige fluiters vanaf de kant goed kunnen begeleiden.

Hiermee hopen wij het niveau van iedereen te kunnen verhogen en te zorgen voor nog meer plezier in het fluiten.

 

Bedankt allemaal voor alle steun!

 

Job Wiegant en Stefan Huistede

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

29-6 bestuursvergadering