jeugd

GMHC MD1 op bezoek bij SCHC

Nieuws afbeelding 2-4-2019

Zondag 31 maart 11.00 uur, de meiden van Goor MD1 staan verzameld bij het clubhuis samen met een flinke groep ouders, broertjes en zussen. Het is tijd voor een soort van teamdag. We gaan met z'n allen naar SCHC (Bilthoven) om een wedstrijd te kijken van hun Dames 1. Dat is serieus werk want de dames van SCHC doen mee voor het kampioenschap in de hoofdklasse.

 

Om 12.45 wordt er afgeslagen tegen SCHC - Groningen en onze helden zit er gelijk goed bovenop. De ene aanval naar de andere waarna er uiteindelijk met 7-0 wordt gewonnen. Onze meiden staan langs het veld te kijken, te filmen, te fotograferen en aan te moedigen. Indrukwekkend om te zien hoe razend snel combinaties worden gemaakt, echt tophockey!

 

Na de wedstrijd worden we onder hoede genomen door de SCHC teammanager (Karin). Eerst wordt er een foto gemaakt op het veld, alle meiden uit Goor samen met de Dames van SCHC. Nadat de speelsters zijn omgekleed is er ruim de tijd voor een meet&greet; foto's maken, handtekeningen verzamelen en een praatje op het terras. Met een schuin oog kijken we ook nog een stuk van de Heren wedstrijd (ook hoofdklasse). Rond 17.00 uur zijn we weer terug in Goor, een zonovergoten en prachtige dag. SCHC, dank voor de ontvangst!

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

20-4 bestuursvergadering