Bestuursmededeling

Aftreden penningmeester Johan Vedders

Nieuws afbeelding 5-11-2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 2 november 2017 is stilgestaan bij het aftreden van penningmeester Johan Vedders. Voorzitter Reinier van der Veen sprak zijn bewondering en dank uit voor Johan’s enorme inzet en loyaliteit voor onze hockeyclub. Johan werd in 2009, een jaar later dan zijn 2 zonen, lid van GMHC. Sindsdien heeft hij enorm veel functies opgepakt.

Het is bijna teveel om op te noemen! Maar hierna volgt een kleine greep. Zo was hij jarenlang trainer en coach bij de jongens. Mede door Johan’s inzet kon het jongens team tot de A voort blijven bestaan. Ook verzorgde hij keeperstraining. In 2010 volgde hij Kees Leijdekkers op als penningmeester. Hij had een groot aandeel in de totstandkoming van het nieuwe clubgebouw. Johan was jaren lid van de TC. Momenteel zit hij in de klusploeg en is lid van de Sponsorcommissie. Johan zit in de poule van scheidsrechters en fluit soms zelfs 3 wedstrijden op een dag. Johan speelde bij de Veteranen L maar is tegenwoordig keeper.

 

 

Ook werden bestuursleden Maura Rijssemus en Henry Vorkink als dank voor hun jarenlange inzet, steun en hulp bij het vormen van het nieuwe bestuur door Reiner van der Veen in het zonnetje gezet.