jeugd

Super seizoen MC3.

Nieuws afbeelding 18-6-2017

De meiden van MC3 hebben dit jaar een top prestatie geleverd, 1 die we vooraf niet hadden kunnen verzinnen.

De 1e helft van de competitie ging de start wat moeizaam, de meiden hadden moeite om in hun positie te blijven spelen, gelukkig hebben we goede trainers bij GMHC en wij als coaches gaven dit door aan de trainsters, de 1e wedstrijd gewonnen en dit was de voor de meiden sowieso de 1e wedstrijd die ze wonnen op groot veld en dat werd gevierd…… wij hadden als snel in de gaten dat de meiden een hecht team waren, leuk om te zien hoe iedereen werd geaccepteerd.

De 2e wedstrijd ging qua spel erg goed maar werd helaas verloren van Almelo, dit zou onze concurrent worden in een rommelige competitie waar teams werden teruggetrokken andere teams toegevoegd en het aantal gespeelde wedstrijden werd scheefgetrokken. Maar wjj werden er niet zenuwachtig van.

Wedstrijd op wedstrijd gingen de meiden beter spelen, en scoren "dit was voorheen het probleem”. Het leek of ze in de cirkel de bibbers kregen en bang waren om te schieten, na oefenen op hoge slagen, strafcorners en peptalks en ze dagelijks een portie zelfvertrouwen te laten tanken werd onze aanval gevreesd bij de tegenstanders. Het publiek werd op de mooiste doelpunten getrakteerd.

Wedstrijd voor wedstrijd werd gewonnen, met als kraker de wedstrijd op 13 april in en tegen Almelo. De meiden waren er klaar voor focus, scherpe blikken in hun ogen, gemotiveerd en de wil om te winnen…

Na 15 min veel beter spelen kwamen we toch met 1-0 achter, de dames lieten de koppies niet hangen ijzersterk knalden ze de 1-1 binnen, Almelo wist niet meer waar ze moesten kijken of lopen van alle kanten kwamen de rood/witte dames voorbij racen, 5eminuut van de 2e helft scoorden we 2-1, Geweldige wedstrijd Almelo was kapot ze vielen stuk voor stuk om…. Onze toppers gemiddeld 20 cm kleiner dan de Almelose dames gingen 1 meter groter van het veld.

Uiteindelijk eindigen we beiden als 1e maar gezien de rommelige competitie en de wedstrijd op 13 April waar de dames letterlijk Almelo op de knieën speelden zijn we de terechte Kampioen…

En dat hebben we samen met alle ouders gevierd en hoe….. geweldig wat een betrokkenheid van de ouders en wat hebben we een geweldig leuk team, op naar volgend seizoen…. Een trapje hoger.

 

Bedankt meiden, Trainsters, ouders, en coaches voor dit mooie seizoen.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

20-4 bestuursvergadering