jeugd

MD3 Kampioen 2017 - Topteam

Nieuws afbeelding 18-6-2017

Het meisjesteam MD3 van GMHC is in 2017 op overtuigende wijze kampioen geworden in hun klasse. Deze geweldige prestatie is afgelopen zaterdag 17 juni gevierd met een feestdag die de meisjes niet snel zullen vergeten.

Deze prestatie mag gerust bijzonder genoemd worden, omdat alle speelsters eerstejaars D zijn en dus voor het eerst hun kunsten en kwaliteiten op een groot veld moesten laten zien. Voor de winterstop liep het af en toe nog stroef, maar door de wekelijkse trainingen van Ans en Sasoun (waarvoor dank van alle speelsters) heeft het team een enorme sprong gemaakt en waren ze na de winter vrijwel onklopbaar.

Met 9 gewonnen wedstrijden en 1 verloren en een doelsaldo van +36 was het wel duidelijk welk team de platte kar uit de schuur kon halen.

Zelfs in de laatste wedstrijd zaterdag werd overtuigend gewonnen en was er geen sprake van kampioensstress. Alle speelsters zorgden ervoor dat met een 7-0 overwinning de (kinder)champagne open ging. Met taart, medailles en een shirt werd de platte kar beklommen voor een heuse tour door Goor en Markelo om te eindigen bij de Poppe. Daar werden de speelsters, leiders en ouders onthaald met nogmaals champagne en friet een snack en ijs. Tevens werd er afscheid genomen van Tatum, die na een geweldig seizoen haar carrière voorzet in het buitenland. Tatum namens het team en begeleiding hartelijk dank voor je inzet en succes in Japan.

Het was voor de speelsters een seizoen en dag om nooit te vergeten……

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

20-4 bestuursvergadering