Bestuursmededeling

VERENIGINGENLOOP GOOR 750

18-12-2013

VERENIGINGENLOOP GOOR 750

De Goorse sportclubs, waaronder de GMHC, organiseren op zondag 5 januari  a.s. in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer.

De start- en finishlocaties zijn bij Hector, Twenthe, GFC, sporthal De Mossendam, sportpark De Horst van AV Goor/Phenix én de GMHC. Bij de GTC en de Goorse IJsclub wordt alleen gestempeld en dus niet gestart.

Bij de startlocaties kan men zich inschrijven, omkleden en douchen na afloop. Alle hardlopers worden tegelijkertijd om 10:00 uur weggeschoten. De lopers kunnen kiezen uit een afstand van 6 en 10 kilometer. De snelste drie lopers per club van beide afstanden worden net na de middag gehuldigd in het nieuwe clubgebouw van de GMHC. Men kan zich ook voorinschrijven via de GMHC door een e-mail te sturen naar [email protected] 

De inschrijving is bedoeld voor iedereen en men hoeft dan ook géén lid te zijn van de deelnemende verenigingen.

De verenigingenloop is bedoeld voor alle Goorse hockeyjunioren vanaf de C-elftallen en senioren. Om op tijd te kunnen starten dienen alle deelnemers van de verenigingenloop om 09.30 uur aanwezig te zijn. De kosten bedragen € 1,00. Hiervoor krijgen de deelnemers een herinneringslintje en een kopje koffie.

 

Tegelijkertijd wordt er ook een sponsorloop gehouden voor de jeugd tot en met de D-elftallen op onze hockeyvelden.

 

Om deze dag goed te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers (leden en niet-leden zoals ouders) die ’s ochtends als verkeersregelaar willen optreden, de stempelpost of de bar willen bemannen. Wil je helpen stuur dan een mail naar [email protected] of neem even contact op met Maura Rijssemus, 0646407481.

 

Samen gaan we er een mooie dag van maken. We zien jullie dan ook graag in grote getale verschijnen op 5 januari 2014!!!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Parkeerbeleid GoorseMHC

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.