Nieuwbouw

Nieuws van de bouw

Nieuws afbeelding 21-6-2013
 
Deze week was er veel te beleven op de velden van de GMHC. De sanering is in volle gang en ongeveer de helft van de grond is afgegraven en afgevoerd. Verwachting is dat er nog een week gegraven moet worden en dat voor het schoolfeest de sanering is afgerond is. In de week daarna zal de bestrating weer worden aangebracht en de hekwerken zullen worden hersteld. 
De eerste resultaten van de bodemmonsters aan de zijde waar we gaan bouwen zijn negatief. Dus dit zal de bouw niet vertragen.
De vele leidingen op het terrein hebbben vertragend gewerkt omdat deze niet altijd waren aangegeven op kaarten. Hierdoor moest voorzichtig worden gegraven .
Onder de "boom van Klaas" bleek dat de riolering en diverse kabels waren vergroeid met de wortels. De stronk moest dan ook voorzichtig worden verwijderd en dat is gelukt zonder de kabels te beschadigen.
 
De grondwerkzaamheden voor de bouw zijn oorspoedig begonnen. Hierdoor kon op vrijdag de de betonnen fundering al gestort worden. vanaf volgende week kan worden begonnen met de opbouw van de staalconstructie. Het is de bedoeling om
voor de bouwvak het hoogste punt bereikt te hebben.
 
Op onze fotopagina kunt u de foto's van de bouw vinden.

Filmpje