Sponsornieuws

Grandcafé De Zon en Yalp Nieuwe sponsoren Heren 1

Nieuws afbeelding 16-12-2012
Grand café de Zon en Yalp zijn vanaf seizoen 2012-2013 kledingsponsor van Heren 1 van de GMHC. Yalp heeft gezorgd voor de trainingspakken en de Zon voor de wedstrijdkleding.
Eind November is de kleding officieel uitgedeeld aan de spelers.
 
Heren 1,
Een team stoere mannen bij elkaar, een competitie met comfortabele reisafstanden en 3,5 uur training in de week. Ingrediënten die op het eerste oog doen neigen naar enthousiasme en fanatieke instelling. Een lijn naar boven inzetten is 1, een bepaald niveau nastreven en dit vasthouden is 2. De mannen van Goor hockeyen, op een enkele wijziging na, al nagenoeg hun hele leven met elkaar. Sinds er in de senioren competitie een nieuwe weg ingeslagen is en er met een nieuwe trainer aan een gedegen opbouw en visie wordt gewerkt komen de nieuwe vormen en ambities van het jonge team naar voren.
De schroom moet er vanaf was een veel gehoorde kreet in het voorgaande seizoen.  Op het moment van schrijven staan de Heren koploper in de 4e klasse en is er door eigen wil- en daadkracht een compleet nieuwe wedstrijd en trainingsoutfit gerealiseerd. Dit geeft een mooi beeld van een team in bloei, met de juiste fanatieke instelling, zich door niemand niets gek laten maken.
Na de opgaande lijn kon er door sponsoren Yalp en Grandcafé De Zon een balans opgemaakt worden; Dit team nu sponsoren werkt naar beide kanten! Wie wint maakt vrienden en wie bovenaan staat dwingt respect af.
Na de winterstop ballen de heren stevig verder, met als ultieme doel het kampioenschap in de 4e klasse. Aan de perfecte outdit zal het niet liggen.


Bijlage

Hoofdsponsor

Agenda

29-8 Darmes 1 Veld 1