Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hoera, we hebben de tweede prijs gewonnen!!

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

3-7 Hoera, we hebben de tweede prijs gewonnen!!! De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘De groenste sportclub van

Lees verder

GMHC doet mee aan de finale ‘De groenste sportclub van Overijssel’ !!!

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

1-7 De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘Het groenste sportclub van Overijssel’.

Lees verder

GMHC doet mee aan de prijsvraag ‘De groenste sportclub van Overijssel’ !!!

Uit het Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘Het groenste sportclub van Overijssel’.

Lees verder

GMHC Trainingen Beginnen Weer!!!

TC Nieuws afbeelding

30-4 Beste jeugdleden, ouders, verzorgers en coaches,
Eindelijk kunnen de hockeysticks, -schoenen, shirts, bitjes en sokken weer uit de kledingkast gehaald worden. We mogen weer beginnen met de trainingen. Vanaf maandag 4 mei gaan de trainingen weer van start voor alle jeugdleden (t/m A-categorie).

Lees verder

Steun van de Rabobank

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

29-4Vandaag een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank Centraal Twente voor de Goorse Mixed Hockey Club. Een gedeelte van dit bedrag komt goed van pas om de trainingen weer op te starten volgende week.. Rabobank Centraal Twente dank voor jullie steun in deze moeilijke tijden ..

Lees verder

Vanaf 4 mei gaan we de trainingen weer hervatten.

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

29-4Vanaf 4 mei gaan we de trainingen weer hervatten voor de leeftijd t/m 18 jaar. Trainingsschema zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden in de Lisa app. Ook ontvang iedereen een mail van de TC met alle informatie hierover.


Lees verder

Nieuwe maatregelen COVID 19

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

21-4Versoepeling van de COVID19 maatregelen in de sport is goed nieuws voor onze jeugd. In overleg met de KNHB gaan wij nu snel kijken hoe we hier praktisch mee om kunnen gaan. Wij hopen dat wij jullie zo spoedig mogelijk meer informatie kunnen geven. 

Lees verder

KNHB Hockey Quiz

activiteiten Nieuws afbeelding

8-4 Ben jij een echte hockeykenner? Ken jij alle spelregels? Weet je veel van de spelers van het Nederlands Elftal? Kortom, weet jij alles van hockey? Doe dan mee met de KNHB Hockey Quiz en maak kans op een leuke prijs!

Lees verder

zaalkampioenen gehuldigd

TC Nieuws afbeelding

8-3Zaterdag zijn de zaalkampioenen gehuldigd bij de Goorse MHC.. Onze toppers MD1 MC1 MC2 gefeliciteerd meiden, coaches en trainersLees verder

Nieuwsbrief maart 2020

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

5-3 Beste leden en ouders van jeugdleden,
 De winterstop zit er weer op en na een aantal maanden zonder veldwedstrijden begint de 2e helft van de competitie op zaterdag 7 maart weer. Graag informeren wij jullie via deze nieuwsbrief over diverse actuele zaken en activiteiten die op stapel staan.


Lees verder

YUC Oost-Nederland – Goor

scheidsrechters Nieuws afbeelding

3-3 Heb je het altijd al leuk gevonden om te fluiten? Ben je tussen de 15 en 21 jaar? Wil je graag nog beter worden of is het zelfs je droom om de Olympische Spelen te halen als internationaal scheidsrechter? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen wij je uit mee te doen met de Young Umpire Challenge!

Lees verder

Groot feest voor 60 jarige Goorse MHC

activiteiten Nieuws afbeelding

3-3Zaterdag 29 februari jl. werd het 60-jarig bestaan van de Goorse hockeyclub aan de Rubensstraat gevierd. Na een korte uiteenzetting over de geschiedenis van de club door voorzitter Reinier van der Veen werd dit heuglijke feit tot in de late uurtjes gevierd met leden, oud leden en afvaardigingen van hockeyclubs uit omringende plaatsen.

Lees verder

NLdoet dag op zaterdag 14 maart

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

2-3 Op zaterdag 14 maart gaan we bij de GoorseMHC weer samen aan het werk om de club te verfraaien. Dit jaar gaan we struiken aanplanten. Jij komt toch ook helpen?
We starten om 9 uur. 

Lees verder

De GoorseMHC bestaat 60 jaar en dat gaan we vieren

activiteiten Nieuws afbeelding

27-2Zaterdag 29 februari vieren wij dat de GoorseMHC 60 jaar bestaat, jij komt toch ook?

Lees verder

Technisch beleid GMHC 2017-2021

TC Nieuws afbeelding

13-11 Op de algemene ledenvergadering van donderdag 2 november heeft de Technische commissie van de GMHC haar nieuwe Technisch beleidsplan 2017-2021 gepresenteert.   Zie Bijlage .            

Lees verder

Update 28 mei

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

7-5   Jeugd tot en met 18 jaar mag zonder 1,5 meter afstand trainen per 1 juni 28 mei 2020   Op 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar.

Lees verder

Jeugd weer op de velden, welke protocollen gelden?

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

28-4 Per 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiënemaatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar (C- tot en met A-jeugd) geldt dat zij zich tijdens het sporten aan 1,5 meter afstand moeten houden, voor de jeugd t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m de D) geldt dat niet.

Lees verder

Parkeerbeleid GoorseMHC

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

28-10 Beste leden, ouders en coaches van de Goorsemhc
 
 
Parkeren bij de hockeyclub is nog steeds een probleem, maar geleidelijk aan gaat het steeds beter. Het beste zou zijn dat wij bij een thuiswedstrijd parkeren aan de Paulus Potterstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dan kunnen de gasten parkeren aan de Rubenstraat.

Lees verder

Reece wedstrijdshirt

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

19-8 Het hockeyseizoen gaat weer bijna van start...tijd om de kleding te checken, schoenen te passen....
Wij beginnen het seizoen met een nieuw Reece wedstrijdshirt
Dus mocht je toe zijn aan een nieuw shirt kun je dit gewoon via onze website bestellen (klik op "Clubkleding Bestellen”). De rest van ons wedstrijdtenue is overigens ongewijzigd.


Lees verder

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Facebook

Rubensstraat

Contact

Adres
Rubensstraat 2,
7471 HX Goor
0547 271 812
[email protected]