Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Update coronamaatregelen GoorseMHC 29-9-2020

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

30-9Hallo allemaal,
na de aankondiging van de nieuwe maatregelen door het kabinet op maandagavond heeft ook GMHC een aantal nieuwe regels die gelden op ons sportcomplex. Daarvoor is ook ons protocol bijgewerkt. Het nieuwe protocol kan je hier vinden: https://www.goorsemhc.nl/files/library/corona/covid-19%20protocol%20%20goorsemhc%20v1.4.pdf

Lees verder

CS+ Scheidsrechters GMHC - Job & Stefan

scheidsrechters Nieuws afbeelding

27-9 Vorig jaar zijn Stefan en ik (Job) begonnen aan de CS+ cursus. Naast dat heel leuk is om te doen, wilden we ook het fluiten naar een hoger niveau brengen. Door het covid-19 verhaal konden wij dit vorig seizoen niet afronden.

Lees verder

Bezoekersinformatie GoorseMHC - Corona regels

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

1-9 Update 29-9-2020
Onderstaand zijn de nieuwe regels die per 29-9-2020 gelden bij de Goorse MHC:


Lees verder

Cashless betalen

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

26-8 Beste leden,

GoorseMHC "rekent af” met cash: Met ingang van 1 augustus 2020 kan er in de kantine uitsluitend nog worden gepind. Betalen met contant geld kan dus niet meer.
De enige uitzondering hierop is: kinderen die een snoepzakje willen kopen mogen dit gepast contant betalen.


Lees verder

Coronaprotocol Goorse MHC seizoen 2020-2021

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

25-8 Laatste update: 30-08-2020
Het nieuwe hockeyseizoen staat op het punt om te beginnen. Ondertussen zijn de trainingen alweer opgestart en daarna zal de competitie weer starten. En omdat Corona nog niet verdwenen is zijn er een aantal regels waar we ons als club aan moeten houden. Vandaar dit nieuwsbericht waar we de verschillende regels op een rij hebben gezet.

Lees verder

Terug van vakantie - starten trainingen

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

17-8 Vandaag zullen bij GMHC de eerste trainingen weer starten. Gelukkig konden veel vakanties doorgaan en zijn ook veel leden nog naar het buitenland op vakantie geweest. Wij hopen dat iedereen een leuke vakantie gehad heeft en uitgerust teruggekeerd is. Maar omdat Corona nog niet weg is willen we onze leden die in een risicogebied geweest zijn vragen om zich te houden aan de richtlijnen van de

Lees verder

Hoera, we hebben de tweede prijs gewonnen!!

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

3-7 Hoera, we hebben de tweede prijs gewonnen!!! De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘De groenste sportclub van

Lees verder

GMHC doet mee aan de finale ‘De groenste sportclub van Overijssel’ !!!

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

1-7 De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘Het groenste sportclub van Overijssel’.

Lees verder

GMHC doet mee aan de prijsvraag ‘De groenste sportclub van Overijssel’ !!!

Uit het Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 De provincie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Prijsvraag Groen, Groener, Groenst. Deze vijfde editie staat in het teken van vergroening van de directe leefomgeving: ‘De Groenste sportclub van Overijssel’. Alle sportclubs in Overijssel konden zich inschrijven om mee te dingen naar de drie geldprijzen voor ‘Het groenste sportclub van Overijssel’.

Lees verder

GMHC Trainingen Beginnen Weer!!!

TC Nieuws afbeelding

30-4 Beste jeugdleden, ouders, verzorgers en coaches,
Eindelijk kunnen de hockeysticks, -schoenen, shirts, bitjes en sokken weer uit de kledingkast gehaald worden. We mogen weer beginnen met de trainingen. Vanaf maandag 4 mei gaan de trainingen weer van start voor alle jeugdleden (t/m A-categorie).

Lees verder

Steun van de Rabobank

Sponsornieuws Nieuws afbeelding

29-4Vandaag een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank Centraal Twente voor de Goorse Mixed Hockey Club. Een gedeelte van dit bedrag komt goed van pas om de trainingen weer op te starten volgende week.. Rabobank Centraal Twente dank voor jullie steun in deze moeilijke tijden ..

Lees verder

Vanaf 4 mei gaan we de trainingen weer hervatten.

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

29-4Vanaf 4 mei gaan we de trainingen weer hervatten voor de leeftijd t/m 18 jaar. Trainingsschema zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden in de Lisa app. Ook ontvang iedereen een mail van de TC met alle informatie hierover.


Lees verder

zaalkampioenen gehuldigd

TC Nieuws afbeelding

8-3Zaterdag zijn de zaalkampioenen gehuldigd bij de Goorse MHC.. Onze toppers MD1 MC1 MC2 gefeliciteerd meiden, coaches en trainersLees verder

Nieuwsbrief maart 2020

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

5-3 Beste leden en ouders van jeugdleden,
 De winterstop zit er weer op en na een aantal maanden zonder veldwedstrijden begint de 2e helft van de competitie op zaterdag 7 maart weer. Graag informeren wij jullie via deze nieuwsbrief over diverse actuele zaken en activiteiten die op stapel staan.


Lees verder

YUC Oost-Nederland – Goor

scheidsrechters Nieuws afbeelding

3-3 Heb je het altijd al leuk gevonden om te fluiten? Ben je tussen de 15 en 21 jaar? Wil je graag nog beter worden of is het zelfs je droom om de Olympische Spelen te halen als internationaal scheidsrechter? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen wij je uit mee te doen met de Young Umpire Challenge!

Lees verder

Groot feest voor 60 jarige Goorse MHC

activiteiten Nieuws afbeelding

3-3Zaterdag 29 februari jl. werd het 60-jarig bestaan van de Goorse hockeyclub aan de Rubensstraat gevierd. Na een korte uiteenzetting over de geschiedenis van de club door voorzitter Reinier van der Veen werd dit heuglijke feit tot in de late uurtjes gevierd met leden, oud leden en afvaardigingen van hockeyclubs uit omringende plaatsen.

Lees verder

NLdoet dag op zaterdag 14 maart

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

2-3 Op zaterdag 14 maart gaan we bij de GoorseMHC weer samen aan het werk om de club te verfraaien. Dit jaar gaan we struiken aanplanten. Jij komt toch ook helpen?
We starten om 9 uur. 

Lees verder

De GoorseMHC bestaat 60 jaar en dat gaan we vieren

activiteiten Nieuws afbeelding

27-2Zaterdag 29 februari vieren wij dat de GoorseMHC 60 jaar bestaat, jij komt toch ook?

Lees verder

Technisch beleid GMHC 2017-2021

TC Nieuws afbeelding

13-11 Op de algemene ledenvergadering van donderdag 2 november heeft de Technische commissie van de GMHC haar nieuwe Technisch beleidsplan 2017-2021 gepresenteert.   Zie Bijlage .            

Lees verder

Update 28 mei

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

7-5   Jeugd tot en met 18 jaar mag zonder 1,5 meter afstand trainen per 1 juni 28 mei 2020   Op 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar.

Lees verder

Jeugd weer op de velden, welke protocollen gelden?

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

28-4 Per 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiënemaatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar (C- tot en met A-jeugd) geldt dat zij zich tijdens het sporten aan 1,5 meter afstand moeten houden, voor de jeugd t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m de D) geldt dat niet.

Lees verder

Parkeerbeleid GoorseMHC

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

28-10 Beste leden, ouders en coaches van de Goorsemhc
 
 
Parkeren bij de hockeyclub is nog steeds een probleem, maar geleidelijk aan gaat het steeds beter. Het beste zou zijn dat wij bij een thuiswedstrijd parkeren aan de Paulus Potterstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dan kunnen de gasten parkeren aan de Rubenstraat.

Lees verder

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Facebook

Agenda

29-12 Bestuursvergadering
Rubensstraat

Contact

Adres
Rubensstraat 2,
7471 HX Goor
0547 271 812
[email protected]