Keepers

Het beheer van de keepersmaterialen is in handen van Aafke Nibbelink. In de vakantieperiode zijn alle keepersuitrustingen gecontroleerd en waar nodig hersteld/vervangen. Ook is er een nieuwe lockerindeling gemaakt. Alle lockers zijn voorzien van de nieuwe teamnaam en, bij vaste goalkeepers, de naam van de goalkeeper. De keepersuitrustingen zijn allemaal gecontroleerd en waar nodig hersteld/vervangen.

De inrichting van elke keeperstas is als volgt. Elke tas is voorzien van 12 ballen en 4 strafcorner maskers en natuurlijk de keepersuitrusting. Vaste keepers hebben gewoon hun oude vertrouwde uitrusting behouden. Needless to say: Let goed op de spullen! Want ballen en strafcornermaskers lijken consumptieartikelen te zijn. Het komt te vaak voor dat teams maskers kwijt zijn, wat een serieuze deuk in het budget slaat.

Hieronder nog wat tips en verzoeken de materiaalcommissie:

Keepershirts: verzoek deze regelmatig te wassen zodat de shirts niet verspochten en daardoor vervangen moeten worden.

Bidons: Gooi ze leeg voordat ze in de locker gaan en met de dop open en naar beneden zodat restvocht kan verdampen.

Als je keepersuitrusting nat is door regen of transpiratie: Gooi je tas open en de uitrusting los in de locker zodat restvocht kan verdampen (De luchten die ik tegen ben gekomen is sommige tassen wens ik jullie niet toe).