Horeca

Op wedstrijddagen, tijdens trainingsavonden voor senioren en oudere jeugd of tijdens evenementen staan er altijd vrijwilligers achter de bar om u te voorzien van een drankje en een hapje.


"Stichting Sportaccommodatie Kedingen” is als eigenaar van het clubhuis verantwoordelijk voor de exploitatie van de clubhuis. De barcommissie van de GoorseMHC (hoofdhuurder) verzorgt de bezetting van de bar.


Leden van de barcommissie houden toezicht als barhoofd. Op zaterdagen, als de jeugd speelt, doen ouders van jeugdleden een paar keer per jaar bardienst. Op zondagen, als de senioren spelen, doen de spelers na hun wedstrijd om beurten bardienst. Tijdens trainingsavonden en evenementen staan leden van de barcommissie achter de bar.

De organisatie van dit alles kost best wel veel tijd, tijd die de leden van de barcommissie er graag in steken. Maar zonder de inzet van ouders en senioren zou het niet lukken!

Het streven is de barcommissie uit 16 tot 20 personen te laten bestaan. Momenteel wordt dat aantal lang niet gehaald. Daarom: meld je aan!

Contactpersonen barcommissie:

Paulien Quee (voorzitter) indeling bardiensten (tel: 0638913417) en Trix Vogelaar indeling barhoofden (tel: 0651178934) of via e-mail [email protected]