Mogelijkheden sponsoring

Als sponsor van de GoorseMHC verbindt u zich aan de eerste en enige hockey club van de Hof van Twente. De club telt circa 350 leden en is opgericht in 1960. Het is een sportieve en gezellige club waar tembuilding maar vooral ook sportieve prestaties hoog in het vaandel staan. De GoorseMHC is een actieve club die op zowel sportief als sociaal gebied een grote bijdrage levert in de Hof van Twente maar ook in de omliggende dorpen. De club beschikt over actieve leden en vrijwilligers.

 

Dames 1 speelt dit jaar in de derde klasse, daarnaast is er ook nog een jongdames 1 team die op dit moment  in de reserve eerste klasse speelt. We beschikken over 15 jeugdteams verdeeld over E t/m A teams.


De exposure die een sponsor krijgt varieert uiteraard per categorie en omvat onder meer reclame-uitingen op de club, boarding langs het veld en vermelding bij de entree van het clubhuis. Tevens is tenuesponsoring mogelijk en/of reclame via andere communicatiemiddelen zoals de website, Lisa-app, themapresentaties, sociale media (Facebook, Instagram, twitter) en netwerkbijeenkomsten.

 

We hebben o.a. de volgende sponsor mogelijkheden:

·       Supportgroep

·       Silver sponsor

·       Vlag sponsor

·       Bordsponsor VIP+

·       Bordsponsor VIP

·       Bordsponsor

·    Advertentie mogelijkheden


GoorseMHC organiseert regelmatig bijeenkomsten met en voor sponsors zoals bijvoorbeeld de jaarlijks wijnproeverij, een bedrijfpresentatie en deelname aan de Grote Club Actie. Deze evenementen worden georganiseerd om de contacten tussen de verschillende partners te bevorderen. Daarnaast kunnen sponsors eigen bijeenkomsten in ons clubhuis organiseren.

 

Als u overweegt sponsor te worden van de GoorseMHC, vragen of ideeën hierover heeft, neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected] Zij kunnen u dan een toelichting geven op de diverse vormen van sponsoring.