Kleding Sponsoring

De GoorseMHC verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors. Hieronder verstaan wij bedrijven en ouders die trainingspakken en/of wedstrijdshirts, maar ook andere kleding zoals hoodies, sweaters, regenjasjes en sporttassen willen sponsoren voor een team of meerdere teams. Bij sponsoring is er sprake van het plaatsen van een bedrijfslogo op bovengenoemde kleding en tassen.

Om een en ander in goede banen te leiden, heeft de sponsorcommissie een aantal regels opgesteld.

Mail naar de sponsorcommissie voor vragen of het plannen van een afspraak via [email protected]

Rabobank is de hoofdsponsor van de GoorseMHC. Zij staan exclusief vermeld op de voorzijde van de wedstrijdshirts.

Een sponsor mag haar/zijn bedrijfsnaam op de achterzijde van het shirt plaatsen. Op het trainingspak mag dit logo klein worden weergegeven op de voorzijde van het jasje en de broek, en in groot formaat op de achterzijde van het jasje.

Na akkoord wordt een overeenkomst opgesteld waarin de afspraken worden vastgelegd. Sponsor en de GoorseMHC tekenen deze overeenkomst. Al deze activiteiten worden gecoördineerd door de sponsorcommissie.

De GoorseMHC streeft naar uniformiteit. De wedstrijdkleding is te koop bij 't Hoen in Enschede. Daar is tevens het club-trainingspak te koop.

De kleding wordt door de sponsor aan het gehele team ter beschikking gesteld. Dit houdt in dat de kleding ook bij het team dient te blijven.

De coach of manager zorgt ervoor dat bij de laatste training/wedstrijd van het seizoen alle sponsorkleding gewassen ingeleverd wordt bij de manager. In de gevallen dat leden of ouders zelf bijdragen aan de kosten van de kleding vervalt deze regel.

De coaches of managers maar zeker ook de leden zijn gedurende de looptijd van het contract verantwoordelijk voor de kleding en het normaal gebruik hiervan tijdens verenigingsactiviteiten. Voor kleine reparaties dient men zelf zorg te dragen.

Verder wordt van het team verwacht dat zij de sponsor actief bij het team en bij de vereniging betrekken. Het team overhandigt daarom aan het begin van de overeenkomst of bij de start van het seizoen minimaal 1 teamfoto (op kosten van het team) aan de sponsor.

Clublogo GoorseMHC

Het clublogo mag nooit geplaatst worden zonder toestemming van de club. Het logo mag alleen worden gebruikt op de officiële wedstrijdkleding en de GoorseMHC trainingspakken. Bij ‘schenkingen' en genoemde ‘uitzonderingen', waar op het betreffende artikel wel een clublogo gewenst is, kan het verzoek worden neergelegd bij de sponsorcommissie. Die kan, indien nodig na afstemming met het bestuur besluiten of gebruik mag worden gemaakt van het clublogo.