Tenue GoorseMHC

't Hoen Sport is vanaf 2013 exclusief partner van de GoorseMHC voor levering van clubkleding en materialen aan de club. Het voordeel voor de club hierin is een jaarlijkse aanzienlijke bijdrage. Deze bijdrage kan de club goed gebruiken voor leuke en zinvolle activiteiten voor alle leden!

Voor al uw bestellingen geldt dat 't Hoen Sport deze geheel kosteloos aflevert op het clubhuis! Plaatst u uw bestelling uiterlijk woensdag 12.00 dan kunt u er vanuit gaan dat uw bestelling op zaterdagochtend kosteloos klaarligt in het clubhuis van GMHC.

Wilt u toch liever dat uw bestelling binnen 24 uur aan u wordt verzonden? Dat kan middels het betalen van een bijdrage in de verzendkosten van slechts 2,95!

Dus ga snel naar: https://Hockeygear.eu/nl/clubshops/gmhc/ voor verder informatie.

Naast onze clubkleding heeft het 't Hoen een groot assortiment aan sticks, sticktassen, hockeyschoenen, hockeyhandschoenen, complete trainingspakken, ect. ect.

Verder hebben wij in het clubhuis van de GoorseMHC een aantal sokken, bitjes en grip zelf op voorraad. Deze artikelen worden via de balie verkocht.

De overeenkomst met 't Hoen betekent dat de GoorseMHC alle materialen bij het 't Hoen moeten afnemen. Ook bedrijven die een team willen sponseren moeten de Clubkleding bij 't Hoen afnemen. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie.